AAA Alkalisk Batteri LR03 1,5V
36C

Aigostar Aigostar

15681-0

New product

AAA Alkalisk Batteri LR03 1,5V - 36C Udvid

Hold strømmen kørende med disse pålidelige AAA alkaliske batterier med lang levetid - perfekt til en lang række elektroniske enheder. Klar til at holde dig i gang med 36 stk. i pakken.

Mængde: Sæt (36 stk)
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv og chrom.
Pakke kvantitet: 36 stk.
Batteritype: Alkalisk batteri.
Batterikapacitet: 1230mAh.
Hovedmaterialer: Zn & Mn.

Læs mere..

DKK 83,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Kraftfuld og underholdende Alkaline batterier er et stort gennembrud inden for batteriindustrien, med høj batterikapacitet og lang afladningstid. Det er det bedste valg for forbrugerne.
Høj kapacitet og langvarig strøm Det har en fremragende afladningspræstation og langvarig strøm, som kan fortsætte med at blive brugt i fjernbetjeninger, ure og andre lav-effekt elektriske apparater efter brug i fjernstyrede legetøj, barbermaskiner og andre høj-effekt elektriske apparater.
Sikker og lækagefri Dobbelt lækagesikker teknologi - En ny anti-korrosions stålskal og anti-aldrende tætning, det har god lækagesikker præstation for at sikre en sikker brug.
Kviksølvfri og miljøvenlig Uden kviksølv, krom, bly og andre tungmetaller, det kan behandles med husholdningsaffald og behøver ikke at blive genindvundet.
Kan opbevares i fem år Kvalitetssikring, gyldighedsperioden er op til 5 år. Vi anbefaler dig at opbevare det i et tørt miljø ved stuetemperatur, så batteriets opbevaringstid kan forlænges relativt.
Bredt anvendelig Det anvendes til forskellige store, mellemstore og små strømforbrugende apparater, såsom vækkeure, motorlegetøj, digitalkameraer osv.
Dimensioner
Højde44.3 mm.
Diameter10.3 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.