Kul-Zink Batteri 6F22 9V 1B

Aigostar Aigostar

14971-0

New product

Kul-Zink Batteri 6F22 9V 1B Udvid

Få ekstra strøm til dine enheder med dette pålidelige Kul-Zink batteri. 6F22 9V 1B pakken giver dig langvarig kraft til dine elektroniske apparater.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Uden kviksølvkrom
Batteritype: Carbon-zink batteri
Batterikapacitet: 250mAh
Hovedmaterialer: Zn & Mn

Læs mere..

DKK 8,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Kulkerne materiale, økonomisk og overkommelig Det er økonomisk og bredt anvendt, anvendt til lavstrømsenheder, der bruges indirekte, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus osv.
Stabil ydeevne Batteriets afladning er mere stabil og langvarig i et lavstrømsmiljø, hvilket kan reducere besværet med hyppig udskiftning af batteriet!
Sikker og lækagesikker Dobbelt lækagesikringsteknologi - En ny anti-korrosion stålkappe og anti-aldring forsegling, den har god lækagesikker ydeevne for at sikre en sikker anvendelse.
Kviksølvfri og miljøvenlig Uden kviksølv, krom, bly og andre tungmetaller, kan det behandles med husholdningsaffald og behøver ikke at blive genvundet.
Tre års opbevaringstid Kvalitetssikring, gyldighedstiden er op til 3 år, vi anbefaler, at du opbevarer det i et tørt miljø ved stuetemperatur, batteriets opbevaringstid kan forlænges relativt.
Dimensioner
Højde48 mm.
Bredde17.1 mm.
Dybde25.7 mm.
Effekt & spænding
Spænding9V
SpændingsintervalDC: 9V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.