CR2032 3V-5B Knapcelle

Aigostar Aigostar

14983-0

New product

CR2032 3V-5B Knapcelle Udvid

Energirige CR2032 knapceller til alle dine elektroniske behov. Hold dine enheder kørende med pålidelig 3V strøm.

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv og krom.
Pakningsmængde: 5 stk.
Batteritype: Lithium-mangandioxid-celle.
Batterikapacitet: 220mAh.
Hovedmaterialer: Lithium.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Alle batterierne er af høj kvalitet, holdbare og langtidsholdbare. Batterikernen er lavet af lithium, og hvert batteri gennemgår streng kvalitetskontrol og strømtest for at sikre fuld spænding og lang levetid.
Stabil spænding Elektroden er lavet af materiale med meget stabile kemiske egenskaber, hvilket forhindrer dannelsen af ustabile strømme, som effektivt kan undgå skader på apparater fra ustabile strømme.
Lækagesikker teknologi Overfladen er lavet af rustfrit stål og har god tætningsydelse, hvilket effektivt kan forhindre batteriet i at lække og kortslutte mellem positiv og negativ for at øge batteriets sikkerhed.
Kviksølvfri og miljøvenlig Uden kviksølv, krom, bly og andre tungmetaller kan det behandles som almindeligt affald og behøver ikke at blive genanvendt.
Det kan opbevares i fem år Kvalitetssikring, gyldighedstiden er op til 5 år. Vi anbefaler, at du opbevarer det i et tørt miljø ved stuetemperatur, så batteriets opbevaringstid kan forlænges relativt.
Dimensioner
Højde3.2 mm.
Diameter21 mm.
Effekt & spænding
Spænding3V
SpændingsintervalDC: 3V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.