Alkalisk Batteri LR6 1,5V AA
8-pak

Aigostar Aigostar

14977-0

New product

Alkalisk Batteri LR6 1,5V AA - 8-pak Udvid

Hold dine enheder kørende med disse pålidelige alkaliske LR6 1,5V AA-batterier i en praktisk 8-pak. Perfekt til alle dine elektroniske enheder.

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv og krom.
Pakningsmængde: 8 stk.
Batteritype: Carbon-zink batteri.
Batterikapacitet: 2650mAh.
Hovedmaterialer: Zn & Mn.

Læs mere..

DKK 26,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Serviceable range】Kulfiber kerne materiale Økonomisk, bred vifte af anvendelser, økonomisk, velegnet til periodisk brug af lavstrømsudstyr, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus, osv.
【Stabil ydeevne】Lang afladningstid, kan reducere besværet med hyppig batteriskift.
【Sikkerhedsdesign】Sikker og lækagesikker, dobbelt lækagesikker teknologi, ny stålskal mod korrosion og aldringstætningsring, god lækagesikker ydeevne, sikker at bruge.
【Miljøvenlig】Indeholder ikke tungmetaller som kviksølv, krom, bly osv., og kan bortskaffes med husholdningsaffald uden bevidst genanvendelse.
【Daglig vedligeholdelse】Kvalitetsgaranti, det anbefales at opbevare batteriet i et tørt miljø ved stuetemperatur, hvilket kan forlænge opbevaringstiden relativt.
Dimensioner
Højde51 mm.
Diameter14 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.