Alkalin Batteri 6LR61 9V
1 stk

Aigostar Aigostar

14980-0

New product

Alkalin Batteri 6LR61 9V - 1 stk Udvid

Hold liv i dine elektroniske enheder med dette pålidelige 9V Alkalin batteri fra vores sortiment. Perfekt til alt fra fjernbetjeninger til røgalarmen.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv krom.
Batteritype: Alkalisk batteri.
Batterikapacitet: 550mAh.
Hovedmaterialer: Zn & Mn.

Læs mere..

DKK 18,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Anvendelsesområde】Kulfiberkerne materiale Økonomisk, bredt anvendelsesområde, økonomisk, velegnet til periodisk brug af lavstrømsudstyr, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus osv.
【Stabil ydeevne】Lang afladningstid, kan reducere besværet med hyppig batteriskift.
【Sikkerhedsdesign】Sikker og ikke-lækende, dobbelt lækagesikker teknologi, ny stålskal mod korrosion og aldringssikker tætningsring, god lækagesikker ydeevne, sikker at bruge.
【Miljøvenlig】Indeholder ikke tungmetaller som kviksølv, krom, bly osv., og kan bortskaffes med husholdningsaffald uden bevidst genbrug.
【Daglig vedligeholdelse】Kvalitetssikring, det anbefales at opbevare batteriet i et tørt miljø ved stuetemperatur, hvilket kan forlænge opbevaringstiden relativt.
Dimensioner
Højde48 mm.
Bredde17.1 mm.
Dybde25.7 mm.
Effekt & spænding
Spænding9V
SpændingsintervalDC: 9V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.