Kul-Zink Batteri R6 1,5V AA-4pk

Aigostar Aigostar

14965-0

New product

Kul-Zink Batteri R6 1,5V AA-4pk Udvid

Hold dine enheder kørende med disse pålidelige Kul-Zink batterier. Perfekt til at holde din elektronik kørende i lang tid.

Mængde: sæt
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv og krom.
Pakke mængde: 4 stk.
Batteritype: Kul-zink batteri.
Batterikapacitet: 800mAh.
Hovedmaterialer: Zn & Mn.

Læs mere..

DKK 8,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Kulstofkerne materiale, økonomisk og overkommelig Det er økonomisk og bredt anvendt, anvendt til lavstrømsenheder, der bruges indirekte, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus og så videre.
Stabil ydeevne Afladningen af batteriet er mere stabil og langvarig i et lavstrømsmiljø, hvilket kan reducere besværet med at udskifte batteriet ofte!
Sikker og lækagesikker Dobbelt lækagesikker teknologi - En ny anti-korrosions stålkappe og anti-aldringssæling, den har god lækagesikker ydeevne for at sikre en sikker anvendelse.
Kviksølvfri og miljøvenlig Uden kviksølv, krom, bly og andre tungmetaller, kan det behandles med husholdningsaffald og behøver ikke at blive genvundet.
Tre års opbevaringstid Kvalitetssikring, gyldighedstiden er op til 3 år, vi anbefaler, at du opbevarer det i et tørt miljø ved stuetemperatur, batteriets opbevaringstid kan forlænges relativt.
Dimensioner
Højde51 mm.
Diameter14 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.