Batterioplader
2xAA/AAA - Sort

Aigostar Aigostar

15453-0

New product

Batterioplader - 2xAA/AAA - Sort Udvid

Hold dine elektroniske enheder kørende med denne praktiske batterioplader i sort design. Passer til både 2xAA og 2xAAA batterier.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Egnet til regelmæssig opladning af genopladelige AA/AAA batterier.
Pakkeantal: 2 stk.
USB interface parametre: DC5V 1A.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.

Læs mere..

DKK 44,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Sikker opladning ved konstant spænding Sikkerhedsstandardstrøminput, opretholder konstant spændingsopladning, stabil og sikker.
Uafhængig kanal, understøtter blanding af opladning Velegnet til AA eller AAA type nikkel-metalhydrid og nikkel-cadmium genopladelige batterier. Multi-slot opladning på samme tid, ikke forstyrre hinanden; enhver blanding af opladning og ét batteri kan oplades
USB-port, bærbar opladning Med USB-kabel, nem at bære, tilpasset bærbar strømforsyning, computerinterface osv. Kan oplades når som helst
Brandhæmmende skal Skallen er lavet af høj kvalitet brandhæmmende ABS-materiale, modstandsdygtig over for korrosion, høj temperatur og stødresistens.
Lys tin på kobber De positive og negative elektroder er lavet af høj kvalitet kobber med sensitiv reaktion og stabil ydeevne, lys tinbelægning, rustfri og mod oxidation.
LED-indikator viser opladningsstatus Det røde lys tændes under opladning og forbliver tændt efter opladning. Inden brug, kontroller opladningsmåleren for at fastsætte den korrekte opladningstid for batteriet og tag batteriet ud i tide.
Dimensioner
Højde26.5 mm.
Bredde36.5 mm.
Dybde75 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.