Kul-Zink Batteri R14C 1,5V, 2-pak

Aigostar Aigostar

14969-0

New product

Kul-Zink Batteri R14C 1,5V, 2-pak Udvid

Få ekstra strøm til dine enheder med denne praktiske 2-pakning af Kul-Zink Batterier R14C. Sikrer pålidelig og langvarig strømforsyning på 1,5V.

Mængde: 1 par (2 stk)
Produktbeskrivelse: Uden kviksølvkrom
Pakkeantal: 2 stk.
Batteritype: Kulfiberbatteri
Batterikapacitet: 2800mAh
Hovedmaterialer: Zn & Mn

Læs mere..

DKK 12,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Kulstofkernet materiale, økonomisk og overkommeligt Det er økonomisk og bredt anvendt, anvendt til lavstrømsenheder som indirekte bruges, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus osv.
Stabil ydelse Batteriets afladning er mere stabil og varig i et lavstrømsmiljø, hvilket kan reducere besværet med at udskifte batteriet ofte!
Sikkert og lækagesikkert Dobbelt lækagebeskyttelsesteknologi - Et nyt anti-korrosions stålhylster og aldringsbestandig tætning, det har god lækagebeskyttelse for at sikre sikker brug.
Kviksølvfrit og miljøvenligt Uden kviksølv, krom, bly og andre tungmetaller, kan det behandles med husholdningsaffald uden behov for at blive genindvundet.
Tre års opbevaringslevetid Kvalitetssikring, gyldighedstiden er op til 3 år, vi anbefaler, at du opbevarer det i et tørt miljø ved stuetemperatur, så batteriets opbevaringstid kan forlænges relativt.
Dimensioner
Højde46 mm.
Diameter25 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.