Alkalisk Batteri 23A 12V-1B

Aigostar Aigostar

14986-0

New product

Alkalisk Batteri 23A 12V-1B Udvid
Alkalisk batteri 23A 12V-1B er det pålidelige valg til dine elektroniske enheder. Hold strømmen kørende med denne kraftfulde batteritype.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv og krom.
Batteritype: Alkalisk batteri.
Batterikapacitet: 50mAh.
Hovedmaterialer: Zn & Mn.

Læs mere..

DKK 8,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Høj kvalitet: Ved brug af lithiumbatterier gennemgår hver batteri streng kvalitetskontrol og strømtest for at sikre fuld spænding og lang levetid.

Stabil strøm: Der anvendes kemisk stabil materiale som elektrode for at forhindre høje og lave ustabile strømme og for at forhindre beskadigelse af elektriske apparater fra ustabile strømme.

Sikkerhedsdesign: Lavet af rustfrit stål, god tætningsydelse, effektivt forhindrer kortslutning og lækage mellem batteriets positive og negative elektroder, forbedrer sikkerheden ved batteribrug.

Miljøvenlig: Indeholder ikke tungmetaller som kviksølv, krom, bly osv., og kan bortskaffes med husholdningsaffald uden bevidst genbrug.

Daglig vedligeholdelse: Med kvalitetsgaranti anbefales det at opbevare batteriet i et tørt miljø ved stuetemperatur for en relativt længere opbevaringstid.

Dimensioner
Højde28.2 mm.
Diameter11.2 mm.
Effekt & spænding
Spænding12V
SpændingsintervalDC: 12V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.