Alkalisk Batteri LR14C 1.5V
2-pak

Aigostar Aigostar

14978-0

New product

Alkalisk Batteri LR14C 1.5V - 2-pak Udvid

Hold strømmen i gang med dette praktiske 2-pak alkaliske batterier LR14C 1.5V til dine elektroniske enheder. Aldrig mere bekymring for strømafbrydelser med dette pålidelige tilbehør.

Mængde: 1 par (2 stk)
Jeg beklager, men du har ikke givet mig specifikationer at omskrive. Kan du venligst give mig de specifikationer, som du gerne vil have omskrevet?

Læs mere..

DKK 25,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Anvendelsesområde】Kulstofkerne materiale Økonomisk, bredt anvendelsesområde, økonomisk, velegnet til periodisk brug af lavstrømsudstyr, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus osv.
【Stabil ydelse】Lang afladningstid, kan reducere besværet med hyppig batteriskift.
【Sikkerhedsdesign】Sikker og ikke-lækage, dobbelt lækagesikker teknologi, ny stålskal mod korrosion og aldringssikring, god lækagesikkerhed, sikker at bruge.
【Miljøvenlig】Indeholder ikke tungmetaller som kviksølv, krom, bly osv., og kan bortskaffes med husholdningsaffald uden bevidst genbrug.
【Daglig vedligeholdelse】Kvalitetssikring, det anbefales at opbevare batteriet i en tør miljø ved stuetemperatur, hvilket kan forlænge opbevaringstiden relativt.
Dimensioner
Højde46 mm.
Diameter25 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.