AAA Alkalisk Batteri 1,5V LR03
4-pak

Aigostar Aigostar

14972-0

New product

AAA Alkalisk Batteri 1,5V LR03 - 4-pak Udvid

Hold dine elektroniske enheder kørende med denne praktiske 4-pak AAA Alkaliske Batterier med en kraftfuld 1,5V LR03 ydeevne. Ideel til alt fra fjernbetjeninger til lommelygter.

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv krom
Pakkestørrelse: 4 stk
Batteritype: Alkalisk batteri
Batterikapacitet: 1230mAh
Hovedmaterialer: Zn & Mn

Læs mere..

DKK 10,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Serviceområde】Kulstofkernet materiale Økonomisk, bred vifte af anvendelser, økonomisk, egnet til intermittent brug af lavstrømsudstyr, såsom kvartsur, fjernbetjening, radio, mus osv.
【Stabil ydeevne】Lang afladningstid, kan reducere besværet med hyppig batteriskift.
【Sikkerhedsdesign】Sikker og ikke-lækende, dobbelt lækagesikker teknologi, ny anti-korrosions stålskal og anti-ældnings tætningsring, god lækagesikker ydeevne, sikker at bruge.
【Miljøvenlig】Indeholder ikke tungmetaller såsom kviksølv, krom, bly osv., og kan bortskaffes med husholdningsaffald uden bevidst genbrug.
【Daglig vedligeholdelse】Kvalitetssikring, det anbefales at opbevare batteriet i en tør og tempereret omgivelse, hvilket kan forlænge opbevaringstiden relativt.
Dimensioner
Højde44.3 mm.
Diameter10.3 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.