Batterioplader 4x AA/AAA
Sort

Aigostar Aigostar

15454-0

New product

Batterioplader 4x AA/AAA - Sort Udvid

Hold styr på dine batterier med denne praktiske batterioplader, der kan oplade op til 4 AA eller AAA batterier ad gangen. Nem at bruge og i en stilfuld sort farve.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Velegnet til regelmæssig opladning af genopladelige AA/AAA batterier.
Pakkestørrelse: 4stk.
USB interface parametre: DC5V 1A.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.

Læs mere..

DKK 55,00

inkl. moms

På lager.

Sikker opladning ved konstant spænding Sikkerhedsstandardstrøminput, oprethold konstant spænding opladning, stabil og sikker.
Uafhængig kanal, understøtter blanding af opladning Velegnet til AA eller AAA type nikkel-metalhydrid og nikkel-cadmium genopladelige batterier. Multi-slot opladning på samme tid, ikke forstyrre hinanden; enhver blanding af opladning og et batteri kan oplades.
USB-port, bærbar opladning Med USB-kabel, nem at bære, tilpasselig til bærbar strømforsyning, computerinterface osv. Oplad når du vil.
Brandhæmmende skal Skallen er lavet af høj kvalitet brandhæmmende ABS materiale, modstandsdygtig over for korrosion, høj temperatur og slagfasthed.
Lyse tinning på kobber De positive og negative elektroder er lavet af høj kvalitet kobber med følsom reaktion og stabil ydeevne, lyse tinning, rustbeskyttelse og oxidationssikring.
LED-indikator viser opladningsstatus Det røde lys lyser under opladning og vil stadig være tændt efter opladning. Inden brug, kontrollér opladningsmåleren for at bestemme den korrekte opladningstid for batteriet og tag batteriet ud i tide.
Dimensioner
Højde25.2 mm.
Bredde66 mm.
Dybde75 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.2V
SpændingsintervalDC: 1.2V
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.