Knapcelle CR2016 3V-5B

Aigostar Aigostar

14981-0

New product

Knapcelle CR2016 3V-5B Udvid
Har brug for at erstatte batteriet i dine elektroniske enheder? Med vores Knapcelle CR2016 3V-5B får du pålidelig og langvarig strøm til dine enheder. Bestil det i dag og få dine enheder kørende igen!

Mængde: 1 sæt
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv og krom.
Pakkeantal: 5 stk.
Batteritype: Lithium-mangandioxidcelle.
Batterikapacitet: 90mAh.
Hovedmaterialer: Lithium.

Læs mere..

DKK 16,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

【Høj kvalitet】Ved brug af lithiumbatterier gennemgår hver batteri en streng kvalitetskontrol og strømtest for at sikre fuld spænding og lang levetid.
【Stabil strøm】Det kemisk stabile materiale bruges som elektrode for at forhindre høje og lave ustabile strømme i at forekomme og forhindre skade på elektriske apparater fra ustabile strømme.
【Sikkerhedsdesign】Lavet af rustfrit stål, god tætningsevne, effektivt forhindrer kortslutning og lækage mellem batteriets positive og negative elektroder, forbedrer sikkerheden ved batteribrug.
【Miljøvenlig】Indeholder ikke tungmetaller som kviksølv, krom, bly osv., og kan bortskaffes med husholdningsaffald uden bevidst genanvendelse.
【Daglig vedligeholdelse】Kvalitetssikring, det anbefales at opbevare batteriet i et tørt miljø ved stuetemperatur for en relativt længere opbevaringstid.
Dimensioner
Højde1.6 mm.
Diameter21 mm.
Effekt & spænding
Spænding3V
SpændingsintervalDC: 3V
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.