Alkalisk Batteri AA LR6 1,5V
36C

Aigostar Aigostar

15682-0

New product

Alkalisk Batteri AA LR6 1,5V - 36C Udvid

Hold dine enheder kørende længere med dette pålidelige og kraftfulde alkaliske batteri. Perfekt til alle dine elektroniske enheder, der kræver AA LR6 1,5V batterier.

Mængde: Sæt (36 stk)
Produktbeskrivelse: Uden kviksølv chrom.
Pakningsmængde: 36 stk.
Batteritype: Alkalisk batteri.
Batterikapacitet: 2650mAh.
Hovedmaterialer: Zn & Mn.

Læs mere..

DKK 98,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Effektivt og sjovt Alkaliske batterier er et stort gennembrud inden for batteribranchen, da de har høj batterikapacitet og lang afladningstid. Det er det bedste valg for forbrugerne.
Høj kapacitet og langvarig strøm Det har en fremragende afladningsydelse og langvarig strøm, som kan fortsættes med at blive brugt i fjernkontroller, ure og andre lav-effekt elektriske apparater efter brug i fjernstyrede legetøj, barbermaskiner og andre høj-effekt elektriske apparater.
Sikker og lækagesikker Dobbelt lækagesikker teknologi - En ny anti-korrosions stålskal og anti-ældnings tætning, det har god lækagesikker ydelse for at sikre en sikker brug.
Kviksølvfri og miljøvenlig Uden kviksølv, chrom, bly og andre tungmetaller, det kan behandles med husholdningsaffald og behøver ikke at blive genindvundet.
Kan opbevares i fem år Kvalitetssikring, gyldighedsperioden er op til 5 år. Vi anbefaler dig at opbevare det i et tørt miljø ved stuetemperatur, så batteriets opbevaringstid kan forlænges relativt.
Bredt anvendelig Det er anvendeligt til forskellige store, mellemstore og små elektriske apparater med strøm, såsom vækkeure, motorlegetøj, digitalkameraer osv.
Dimensioner
Højde51 mm.
Diameter14 mm.
Effekt & spænding
Spænding1.5V
SpændingsintervalDC: 1.5V

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.