LED Bordlampe
7W 4000K med Touchdæmpning & RGB Natlampefunktion

Aigostar Aigostar

New product

LED Bordlampe - 7W 4000K med Touchdæmpning & RGB Natlampefunktion Udvid

Opgrader din hjemmebelysning med vores moderne LED bordlampe, der tilbyder både touchdæmpning og en stemningsfyldt RGB natlampefunktion. Ideel til at skabe den perfekte atmosfære i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Enkel, Foldbar, Genopladelig via USB, Bordlampe, Trinløs dæmpning, Stemningslampe, 6-farvet lys.
Batteritype: Litiumbatteri.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: ABS.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Neutral

DKK 303,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

2 BERØRINGSKONTROL - To knapper styrer lysstyrken og RGB-lyset, så du kan vælge den mest passende og behagelige belysning ved hjælp af disse to berøringskontrolknapper.
BESKYT DINE ØJNE - Med Aigotstar LED-natlys ved siden af din seng kan dens behagelige og hyggelige 4000K varme lys få dine børn til at føle sig trygge under søvnen. Med en fodbar lyspanel på 110° udsender den et mere ensartet og delikat lys, så den er perfekt som en bordlampe til læsning og studier, og bedre beskytter dine øjne.
USB-GENOPLADELIG - Indbygget 4400mAh genopladeligt lithiumbatteri gør det bekvemt at tage med udendørs. Genopladelig med en USB-kabel via en powerbank eller direkte tilslutning til strømnettet, kan den fungere kontinuerligt i 8 timer, når den er fuldt opladet.
BREDT ANVENDELSESOMRÅDE - Det er ikke kun en perfekt ledsager ved din seng. Dets lette og bærbare design gør det nemt at tage med overalt, en god valg for dig, når du skal på camping, strandfest eller andre udendørs aktiviteter.
EKSTRAORDINÆRT DESIGN - Dens kegleformede design gør den super elegant. Seks forskellige lysfarver, der skifter, pynter dit soveværelse og gør dit liv mere fornøjeligt. Det er også den bedste gave på mange særlige dage, såsom fødselsdag, jul, Thanksgiving, jubilæum, Valentinsdag, mors dag, fars dag, halloween, bryllup, osv.
Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke280 lumens
RA>= 80
Dimensioner
Højde376 mm.
Bredde102 mm.
Dybde340 mm.
Effekt & spænding
Forbrug7W
Erstat18W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.