LED Bordlampe
Sort, 8W, 6000K-3000K, Strejftrinløs Dæmpning, USB Opladningsstik

Aigostar Aigostar

13663-0

New product

LED Bordlampe - Sort, 8W, 6000K-3000K, Strejftrinløs Dæmpning, USB Opladningsstik Udvid

Opgrader din belysning derhjemme med denne elegante LED bordlampe i sort. Med touch-trinløs dæmpning og indbygget USB opladningsstik er denne lampe både praktisk og stilfuld.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Trinløs dæmpning
Fem justerbare farveindstillinger 
Berøringskontrolafbryder 
USB-opladning 
Kabellængde: 1,5 m
Produktfarve: Sort
Hovedmaterialer: Aluminium
Ydre materiale: Aluminium & Plastik

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 298,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Dimmbar bordlampe: 5 farvetilstande, du kan ændre lysets farve til forskellige tidspunkter på dagen. 10 lysstyrkeniveauer, der tillader en gradvis ændring i lysstyrken, så du kan vælge lysintensiteten efter behov. Det brede udvalg af lysstyrker og lys betyder, at denne dagslys lampe opfylder enhver påkrævet grad og er egnet til alle behov. Du kan justere tone og lysstyrke, så det passer bedre til de bøger, du læser, eller det arbejde, du udfører.
Øjenvenlig LED bordlampe: Aigostar LED bordlampe tilbyder ingen flimmer, ingen svimmelhed og blødt lys. Kvaliteten og intensiteten af lyset kan justeres, så dine øjne ikke længere anstrenges, når du arbejder eller studerer i lang tid. Den er ekstremt alsidig, såsom håndarbejde, makeup, læsning, neglelak, kontorlampe, sengebordlampe osv... Du kan oplyse dit liv med vores bordlamper, der især er velegnet til dem, der ikke har det bedste syn.
Følsom berøringskontrol & hukommelsesfunktion: Lystilstande og lysstyrke kan justeres til det perfekte niveau ved en let berøring. Hukommelsesfunktionen husker dine foretrukne indstillinger og beholder det lys, du sidst brugte, så når du tænder det igen, behøver du ikke rode rundt for at få det perfekt. Du skal bare gøre det én gang, og derefter vil lampen huske den lysindstilling, du kan lide.
Lys & fleksibel lys til skrivebordet: Den maksimale lysstyrke på Aigostar skrivebordslampe kan nå 8W, meget lysere sammenlignet med andre lamper. Og den lyseste indstilling er virkelig perfekt til at koncentrere dig om tæt og detaljeret arbejde. Den er diskret, nem at bruge og forbedrer rummets stemning. Meget godt bygget med en solid base, og det 135 graders justerbare hoved betyder, at du kan justere lysretningen mere frit og få lyset i den retning, du ønsker det (uden at tippe over).
Kontorlampe med USB-opladningsport: Denne neglebordlampe er drevet af et 2-meter USB-kabel. Det lange nok kabel gør det nemmere at flytte denne bordlampe. Den indbyggede USB-port på 5V/1A-opladningsporten er meget praktisk til opladning af din iPad/telefon, mens du arbejder. Det sikrer, at din telefon ikke løber tør for strøm under en vigtig samtale og er bekvemt lige ved hånden. Det giver også en ekstra plads på din stikkontakt.
Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000-6000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde375 mm.
Bredde150 mm.
Dybde400 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat35W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 100-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.