LED Bordlampe
Hvid, 8W, 6000K-3000K, Berøringsfri Trinløs Dæmpning, USB Opladningsstik

Aigostar Aigostar

13664-0

New product

Opgrader dit hjem med denne moderne LED bordlampe i hvid med trinløs dæmpning og praktisk USB opladningsstik. Skab den perfekte stemning med justerbar farvetemperatur fra 6000K til 3000K.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Trinløs dæmpning
Justerbare farveindstillinger: fem
Styremetode: Berøringskontakt
Opladning: USB
Kabellængde: 1,5m
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Aluminium
Ydre materiale: Aluminium & Plastik

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 298,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Dimmbar bordlampe: 5 farvetilstande, du kan ændre farven på lyset til forskellige tidspunkter på dagen. 10 lysstyrkeniveauer, der giver en gradvis ændring i lysstyrken, så du kan vælge lysintensiteten efter behov. Det brede udvalg af lysstyrke og lys betyder, at denne dagslyslampe opfylder enhver nødvendig grad og er egnet til alle behov. Du kan justere tone og lysstyrke for at passe bedre til de bøger, du læser, eller det arbejde, du udfører.Øjenvenlig LED-lampe til skrivebord: Aigostar LED-skrivebordslampe tilbyder ingen flimmer, ingen svimmelhed og blødt lys. Kvaliteten og intensiteten af lyset kan justeres, så dine øjne ikke længere belastes, når du arbejder eller studerer i lang tid. Den er ekstremt alsidig, f.eks. til håndarbejde, makeup, læsning, neglelak, kontorlampe, natbordslampe osv. Du kan oplyse dit liv med vores skrivebordslamper, især velegnet til dem, der ikke har det bedste syn.Følsom berøringskontrol og hukommelsesfunktion: Lystilstande og lysstyrke kan justeres til det perfekte niveau med en let berøring. Hukommelsesfunktionen husker din foretrukne indstilling og gemmer det lys, du sidst brugte, så når du tænder det, behøver du ikke rode rundt for at få det perfekt. Du skal kun gøre det én gang, og derefter vil lampen huske den lysindstilling, du foretrækker.Lys og fleksibel belysning til skrivebordet: Den maksimale lysstyrke på Aigostar skrivebordslampe kan nå 8W, meget lysere sammenlignet med andre lamper. Og den lyseste indstilling er virkelig perfekt til dig at koncentrere dig om nært og detaljeret arbejde. Den er diskret, nem at bruge og forbedrer rummets atmosfære. Meget godt bygget med en solid base, og det 135 graders justerbare hoved betyder, at du kan justere lysretningen mere frit og få lyset i den retning, du ønsker (uden at vælte).Kontorlampe med USB-opladningsport: Denne negleskrivebordslampe er drevet af en 2 meter lang USB-kabel. Den lange nok kabel gør det nemmere at flytte denne skrivebordslampe. Den indbyggede USB-port på 5V/1A-opladningsporten er meget praktisk til at oplade din iPad/telefon under arbejdet. Det sikrer, at din telefon ikke løber tør for strøm under en vigtig samtale og er bekvemt lige ved hånden. Det skaber også mere plads på din stikkontakt.
Lyset
KulørCCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør3000-6000K
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Højde375 mm.
Bredde150 mm.
Dybde400 mm.
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat35W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 100-240V, 50/60Hz
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.