Keramisk Bordlampe E14
19" Mørkegrå

Aigostar Aigostar

13800-0

New product

Keramisk Bordlampe E14 - 19" Mørkegrå Udvid

Opgrader dit hjem med denne elegante keramiske bordlampe i mørkegrå nuance. Perfekt til at skabe hygge og stemning i ethvert rum.

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: Keramisk lampekrop
Alsindig 
LAMPE SKÆRM AF TEKSTIL 
Lyskilde ikke inkluderet. 
Ledningslængde: 1,3 m.
Produktfarve: Mørkegrå.
Hovedmaterialer: Keramisk.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Elegant and easy to match Elegant form og let at matche; udsøgt form, der smelter sammen med elegant farve, enkel men fashionable; lampekroppen med glat konturdesign, en fest for øjnene, matchende lyskilde, der kaster en varm blød lys for rummet, skaber kunstnerisk æstetisk skønhed, fremhæver temperamentet og nåden i soveværelset.
Keramisk lampekrop Keramisk lampekrop, formet og brændt ved høj temperatur, kompakt struktur, solid base, holdbar og nem at vedligeholde.
Tekstil lampeskærm Stoflampeskærm med fint væv, transmitterer jævn og blød belysning uden at blænde og skaber en varm og hyggelig hjemmeatmosfære.
Høj kvalitet lampefatning Udsøgt studie for detaljer, matchet med E14-skrue lyskilde til brug, nem at installere, frit valg af varmt lys eller dagslys.
Bred anvendelse Velegnet til at placere den i stuen, soveværelset, studierummet, med funktioner til læsning, stå op om natten og dekoration.
Dimensioner
FatningE14
Højde260 mm.
Bredde140 mm.
Dybde140 mm.
Effekt & spænding
ForbrugMAX 40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.