Sort LED Klemmelampe med Stik

Aigostar Aigostar

New product

Sort LED Klemmelampe med Stik Udvid

Sort LED Klemmelampe med Stik - Den perfekte løsning til at tilføje ekstra lys til dit hjem med sit praktiske klemmedesign. Nem at montere og justerbar for optimal belysning.

Antal: 1 stk
Produktbeskrivelse: Justerbar lystårn
Plug and Play
Tre lysstyrkeniveauer
Blødt lys.
Ledningslængde: 0,8m.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: ABS.
Ydre materiale: ABS.

Video præsentation:

Læs mere..

  • Neutral

DKK 79,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

Denne sorte LED klemmelampe med stik er et praktisk og effektivt belysningsvalg til forskellige anvendelser. Med en effekt på 2.5W og tilslutning til en 5V strømforsyning, er den energibesparende og miljøvenlig. Lampen har en lysstyrke på 160 lumens med en spredningsvinkel på 120 grader, hvilket sikrer en jævn og optimal fordeling af lyset.

Denne LED klemmelampe har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er naturligt og viser alle farver på en ægte og flot måde. Den neutrale hvide kulør på 4000K giver det perfekte arbejdsmiljø, da lyset er blottet for blå eller gule toner og sikrer, at belyste emner ser helt naturlige ud.

Med dimensioner på 58 x 456.3 x Ø122 mm, er denne LED klemmelampe kompakt og let at placere på ønsket sted. Den leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig tryghed og sikkerhed omkring produktets kvalitet og holdbarhed.

Denne sort LED klemmelampe med stik er ideel til brug hjemme, på kontoret eller i andre rum, hvor god belysning er vigtig. Med sin høje lyskvalitet og energieffektivitet, er den et pålideligt valg, der vil skabe det rette lysmiljø og bidrage til en behagelig atmosfære.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke160 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Dimensioner
Højde456.3 mm.
Bredde58 mm.
Diameter122 mm.
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Spænding5V
SpændingsintervalDC: 5V
EnergimærkeG (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.