Klemme lampe
1W - CCT (5-trins dæmpning) - HVID

Aigostar Aigostar

New product

Klemme lampe - 1W - CCT (5-trins dæmpning) - HVID Udvid

Med denne moderne klemmelampe får du et stilfuldt og justerbart lys til dit hjem. Med 5-trins dæmpning kan du skabe den perfekte atmosfære i et stilrent hvidt design.

Produktbeskrivelse: Blødt lys, øjenvenligt og flimmerfrit
Et fantastisk værktøj til læsning.

Mængde: 1 stk.
Produktfunktion: Dæmpbar.
Batterikapacitet: 500mA.
Arbejdsvarighed: 15000h.
Opladningstid: 7.5h.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik & Metal.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • CCT (Varm til Kold Hvid)

DKK 80,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Beskrivelse af klemmelampe med CCT (5-trins dæmpning) i hvid

Denne klemmelampe er et praktisk og stilfuldt tilbehør til ethvert rum. Med en effekt på 1W og en lysstyrke på 30 lumens er denne lampe perfekt til læsning, arbejde eller som stemningsbelysning. Den tilsluttes nemt til en 5V strømkilde, hvilket gør den ideel til brug ved skrivebordet, sengen eller i køkkenet.

Lyskvaliteten er en vigtig faktor ved valg af belysning, og denne klemmelampe skuffer ikke. Med en høj RA værdi på 80-85 garanteres en naturlig belysning, der præcist gengiver alle farver. Dette er særligt vigtigt, når man ønsker at opnå den rette atmosfære eller arbejde med detaljerede opgaver. Med denne lampe kan du være sikker på at få en lyskvalitet, der imødekommer de flestes behov.

En praktisk funktion ved denne klemmelampe er muligheden for at dæmpe lyset i 5 trin. Dette giver dig mulighed for at justere belysningen efter dine behov og præferencer, hvilket er ideelt til at skabe den rette stemning i rummet eller skabe den optimale arbejdsbelysning.

Vi tilbyder en 3 års producentgaranti på denne klemmelampe, hvilket sikrer dig mod eventuelle produktfejl eller problemer. Med denne garanti kan du være tryg ved dit køb og være sikker på, at lampen vil opfylde dine forventninger i lang tid.

Den hvide finish på denne klemmelampe gør den let at integrere i enhver indretning og tilføjer et stilfuldt touch til rummet. Uanset om du bruger den til læsning, arbejde eller som ekstra lyskilde, vil denne lampe være et praktisk og dekorativt element i dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør CCT (Varm til Kold Hvid)
Varm hvid kulør 2800/4500/6500K
Dæmpbar Ja - Læs mere om LED dæmpning her.
Lysstyrke 30 lumens
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 1W
Spænding 5V
Spændingsinterval DC: 5V
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.