LED SPEJLLAMPE
8W 40CM 4000K sort sand

Aigostar Aigostar

New product

LED SPEJLLAMPE - 8W 40CM 4000K sort sand Udvid

Opgrader dit badeværelse med denne elegante LED spejllampe i sort sand. Med en effekt på 8W og en længde på 40cm giver den et behageligt 4000K naturligt lys.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 338mm.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Sort.
Ydre materiale: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv LED Spejllampe med høj lyskvalitet

Effekt: 8W

Tilslutning: Til 230V forsyning

Lysstyrke: 560 lumens

Spredning: 60 grader

Lyskvalitet: RA værdi på 80-85

Garanti: 3 års producentgaranti

Neutral hvidt lys med perfekt kulør

LED Spejllampen er designet med en neutral hvid (4000K) kulør, der skaber det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Denne kulør giver et naturligt lys uden blå eller gule toner, hvilket sikrer, at belyste emner fremstår helt naturlige og korrekt farvegengivelse.

Perfekt til badeværelset eller makeup spejl

Med en længde på 40 cm er denne LED spejllampe ideel til montering over et spejl på badeværelset eller makeup spejlet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farver vises ægte og naturlige, hvilket er ideelt til præcise opgaver som makeup påføring eller barbering.

Lavt energiforbrug og lang holdbarhed

Med en effekt på blot 8W er denne LED spejllampe energieffektiv og har en lav driftsomkostning. Samtidig har LED teknologien en lang holdbarhed, hvilket betyder, at lampen vil lyse i mange timer uden behov for udskiftning. Dette gør den til et bæredygtigt valg, der sparer dig både penge og besværet ved hyppig udskiftning af lyskilder.

Nem installation og brugervenlig

LED spejllampen tilsluttes nemt til en 230V forsyning og kræver ingen særlig vedligeholdelse. Den kan monteres direkte på spejlet eller på væggen ved siden af, hvilket giver dig fleksibilitet til at tilpasse lyskilden efter dine behov. Med den høje lysstyrke og brede spredning på 60 grader vil du få et ensartet og behageligt lys, der gør dit spejlområde funktionelt og stilfuldt.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Kulør Neutral hvid
Neutral hvid kulør 4000K
Lysstyrke 560 lumens
Spredning 60 grader
RA >= 80
Effekt & spænding
Forbrug 8W
Spænding 230V
Spændingsinterval AC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
Brugervejledning Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.