LED SPEJLLAMPE
12W 60CM 4000K krom

Aigostar Aigostar

New product

LED SPEJLLAMPE - 12W 60CM 4000K krom Udvid

Effektfuld LED spejllampe med en styrke på 12W og en længde på 60 cm i elegant krom finish. Oplyser med en neutral hvid farvetemperatur på 4000K.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 338mm.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Forkromet.
Ydre materiale: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 464,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse

LED spejllampen på 60 cm i krom er en stilfuld og effektiv lyskilde, der kan bruges både på badeværelset, i entreen eller andre steder, hvor du har brug for god belysning. Med en effekt på 12W og tilslutning til 230V forsyning, er den energieffektiv og nem at installere.

Lyset producerer en lysstyrke på 840 lumens med en spredning på 60 grader, hvilket sikrer optimalt lys over et større område. Med en RA værdi på 80-85, er lyskvaliteten høj og sikrer, at farver vises flot og ægte. Dette er især vigtigt, når det kommer til belysning af ansigter for eksempel under påføring af makeup.

Den neutrale hvide kulør med en temperatur på 4000K giver det perfekte arbejdsmiljø, da lyset ikke indeholder blå eller gule toner, der kan fordreje farverne på belyste objekter. Dette sikrer, at omgivelserne ser naturlige ud under belysning, og skaber en behagelig atmosfære.

LED spejllampen er ikke kun praktisk og funktionel, den er også holdbar med en 3 års producentgaranti, der giver dig ro i sindet ved købet. Med sit elegante design og moderne teknologi, vil denne lampe være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til ethvert rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke840 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug12W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.