LED SPEJLLYS
8W 40CM 4000K krom

Aigostar Aigostar

New product

LED SPEJLLYS - 8W 40CM 4000K krom Udvid

Skab en lysere og mere energieffektiv badeværelsesoplevelse med dette stilfulde LED spejllys i krom finish. Perfekt til badeværelser med en lys temperatur på 4000K.

Antal: 1 stk.
Ledningslængde: 338mm.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Krombelagt.
Ydre materiale: Aluminium & PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 202,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Effektiv og stilfuldt LED spejllys med høj kvalitet

Dette LED spejllys er en ideel løsning til badeværelset, hvor kombinationen af effektivt lys og stilfuldt design er vigtig. Med en effekt på 8W og muligheden for tilslutning til en 230V forsyning, er dette spejllys både energibesparende og nemt at installere.

Lyskvalitet og spredning

Med en lysstyrke på 560 lumens og en spredning på 60 grader, opnår du en jævn og behagelig belysning, der er ideel til brug ved spejlet. Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farver vises naturligt og ægte, hvilket er vigtigt for at opnå det rette lysmiljø på badeværelset.

Kulør på lyset

Dette spejllys er tilgængeligt i den neutral hvide kulør (4000K), som skaber det perfekte arbejdsmiljø ved spejlet. Den neutrale kulør sikrer, at belyste emner fremstår naturlige og uden blå eller gule toner i lyset.

Lang holdbarhed og garanti

Med en producentgaranti på 3 år kan du have tillid til kvaliteten af dette LED spejllys. Den lange holdbarhed sikrer, at du kan nyde godt af lyset i lang tid fremover uden bekymringer.

Denne LED spejllampe kombinerer effektivitet, stilfuldt design og høj lyskvalitet, hvilket gør den til det ideelle valg til belysning ved spejlet på badeværelset. Med dens energibesparende egenskaber og naturlige lysfarve er det en investering i både funktionalitet og æstetik.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke560 lumens
Spredning60 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.