LED Spejllampe i plast
8W 60CM 4000K hvid

Aigostar Aigostar

New product

LED Spejllampe i plast - 8W 60CM 4000K hvid Udvid

Opgrader dit badeværelse med denne elegante LED spejllampe i plast. Med sin effektive og stilfulde design er den perfekt til at lyse op i dit spejlområde.

Antal: 1 stk.
Ledningslængde: 338mm.
Ledning: H03VVH2-F 2*0.75MM2 PVC.
Produktfarve: Hvid.
Ydre materiale: ABS&PC.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 136,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Egenskaber:

Denne LED spejllampe i plast er en effektiv og energibesparende løsning til badeværelset. Med en effekt på 8W og en lysstyrke på 800 lumens, sikrer den en behagelig belysning i rummet. Den har en spredning på 300 grader, hvilket giver en jævn fordeling af lyset uden blænding.

Lyskvalitet:

Denne LED spejllampe har en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset er af høj kvalitet og viser farverne på en naturlig og ægte måde. Det er ideelt til at fremhæve detaljer i ansigtet ved makeup påføring eller ved barbering.

Installation:

Produktet tilsluttes til en 230V strømforsyning for nem brug. Med en længde på 60 cm, passer denne LED spejllampe perfekt over badeværelsesspejlet og skaber en optimal belysning til daglig brug.

Kulør på lyset:

Denne LED spejllampe er tilgængelig i en neutral hvid farvetemperatur på 4000K, hvilket giver det perfekte miljø til arbejdsopgaver som makeup, barbering eller ansigtspleje. Lyset er blottet for blå eller gule toner, hvilket giver et naturligt udseende til belyste emner.

Garanti:

Dette produkt er dækket af 3 års producentgaranti, hvilket sikrer langvarig brug uden bekymringer. Garantien dækker eventuelle produktionsfejl og giver dig ro i sindet ved køb af denne LED spejllampe.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke800 lumens
Spredning300 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug8W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 230V, 50/60Hz
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.