LED G4 1,5W 6500K
01

Aigostar Aigostar

New product

Opgrader dine lyskilder med vores effektive LED G4-pære på 1,5W i kold hvidt lys. Perfekt til spotbelysning i hjemmet eller på kontoret.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED G4 1,5W 6500K, 01

Produktbeskrivelse:

LED G4 1,5W 6500K, 01 er en energieffektiv LED-pære, der er designet til at erstatte en 16W-pære. Med en effekt på kun 1,5W kan denne LED-pære hjælpe dig med at reducere dine energiomkostninger og samtidig give dig et kraftfuldt lys. Tilslutning: LED-pæren tilsluttes til en 12V strømkilde, hvilket gør den ideel til brug i bilindretninger, både eller andre steder, hvor der kræves lavspænding. Lysstyrke og spredning: Med en lysstyrke på 150 lumens og en spredning på 360 grader sikrer LED-pæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette gør den velegnet til belysning af forskellige områder som f.eks. skabe, badeværelser eller arbejdspladser. Lyskvalitet: LED-pæren har en høj kvalitet med en RA-værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en ægte og smuk måde. Dette gør den velegnet til de flestes belysningsbehov. Garanti: Producenten tilbyder 3 års garanti på denne LED-pære, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved købet. Tilgængelige farver: LED-pæren fås i kold hvid (6500K) variant. Det kold hvide lys giver en strålende og skarp belysning med et blåligt skær. Denne farve bruges ofte i malerkabiner, akvarier og dekorative formål.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
Kulør Kold hvid
Kold hvid kulør 6500K
Lysstyrke 150 lumens
Spredning 360 grader
RA >= 80
Forventet levetid L80 15.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug 1.5W
Erstat 16W
Spænding 12V
Spændingsinterval AC/DC: 12V
Energimærke F (A-G)
Sensor kompatibel Nej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.