LED G4
2,5W - 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED G4 - 2,5W - 3000K Udvid

Skift til LED G4 - 2,5W - 3000K for energibesparelse og en varm belysning i dit hjem.

Antal: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium.
Ydre materiale: Aluminium.

Læs mere..

  • Varm

DKK 23,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


LED G4, 2,5W, 3000K

Dette LED lys er et energieffektivt alternativ til traditionelle halogenpærer. Med en effekt på 2.5W, kan den erstatte en 26W pære, hvilket resulterer i betydelige energibesparelser. Denne LED pære tilsluttes nemt til en 12V forsyning, hvilket gør den velegnet til brug i biler, campere eller andre steder med lavspænding.

Med en lysstyrke på 260 lumens og en imponerende spredning på 360 grader, sikrer denne LED pære en jævn fordeling af lys i rummet. Dens høje lyskvalitet, målt med en RA værdi på 80-85, garanterer et naturligt lys, der fremhæver alle farver korrekt. Denne lyskvalitet er ideel til de fleste behov, både hjemme og på arbejdspladsen.

Med en varm hvid (3000K) kulør, skaber denne LED pære en behagelig og afstressende atmosfære. Det varme lys bidrager til at skabe en hyggelig stemning, perfekt til afslapning eller hyggelige stunder. Samtidig er pæren udformet med en høj spredning, der sikrer ensartet belysning i hele rummet.

Produktet leveres med 3 års producentgaranti, hvilket giver dig sikkerhed for kvaliteten og holdbarheden. Med denne LED pære kan du nyde godt af langvarig og pålidelig belysning, samtidig med at du sparer på energiforbruget.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke260 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Erstat26W
Spænding12V
SpændingsintervalAC/DC: 12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.