LED G4
2,5W 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED G4 - 2,5W 6500K Udvid

Skift dine gamle halogenpærer ud med disse energieffektive LED G4-pærer. Med en lysstyrke på 6500K giver de et klart og behageligt lys i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Aluminium.
Ydre materiale: Aluminium.

Læs mere..

  • Kold

DKK 23,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Lys op med LED G4, 2,5W 6500K

Erstatt 26W med kun 2.5W! Denne LED pære er designet til at erstatte en traditionel 26W pære og kan tilsluttes til en 12V forsyning. Med en lysstyrke på imponerende 260 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer den en jævn fordeling af lyset i rummet.

Lyskvalitet i topklasse med en RA værdi på 80-85. Dette sikrer et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver. Uanset om du bruger denne LED pære til læsning, arbejde eller hyggestunder, vil du opleve en behagelig belysning med en god farvegengivelse, der dækker de flestes behov.

Holdbarhed og garanti er i fokus med denne LED pære, der kommer med en 3 års producentgaranti. Du kan derfor være sikker på, at du får god værdi for pengene og et pålideligt produkt, der skaber den ønskede belysning i lang tid.

Kold hvid (6500K) er den valgte farvetemperatur for denne LED pære. Denne kulør giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær. Selvom denne farve sjældent bruges i Skandinavien til almindelig belysning, er den populær til specielle formål som malerkabiner, akvarier og dekorative belysningsløsninger.

Med LED G4, 2,5W 6500K får du en energieffektiv løsning til din belysningsbehov, der kombinerer høj lysstyrke, god lyskvalitet og lang levetid. Uanset om du har brug for belysning derhjemme, på arbejdspladsen eller andre steder, vil denne LED pære kunne skabe det ønskede lysmiljø. Vælg kvalitet og effektivitet med denne LED pære!

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke260 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug2.5W
Erstat26W
Spænding12V
SpændingsintervalAC/DC: 12V
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.