LED G9
8W 3000K

Aigostar Aigostar

New product

Skift til energieffektive LED G9-pærer og nyd et varmt, behageligt lys med denne 8W 3000K model.

Antal: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Keramik&PC.
Ydre materiale: Keramik&PC.

Læs mere..

  • Varm

DKK 42,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

Dette LED G9 lys er en energieffektiv og miljøvenlig erstatning for traditionelle glødepærer. Med en effekt på 8W kan lyset erstatte en 64W pære, hvilket resulterer i øjeblikkelige energibesparelser. Lyspæren tilsluttes nemt til en 220-240V forsyning og har en imponerende lysstyrke på 880 lumens. Den 360 graders spredning sikrer en jævn distribution af lyset, der dækker et stort område.

Denne LED pære har en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, hvilket betyder, at lyset viser farverne naturligt og ægte. Dette er ideelt til de flestes behov og sikrer en behagelig atmosfære. Med en 3000K varm hvid kulør skaber lyset en hyggelig og afslappende stemning, perfekt til stuen, soveværelset eller kontoret.

Produktet er af høj kvalitet og kommer med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at det holder i lang tid. Den brugervenlige G9 sokkel gør det nemt at udskifte og installere lyspæren, så du kan nyde den flotte belysning med det samme.

Med denne LED G9 pære kan du opleve en energibesparende lyskilde, der samtidig giver en behagelig belysning i rummet. Uanset om du bruger lyset til at skabe en hyggelig stemning derhjemme eller til funktionelt lys på kontoret, er denne pære et pålideligt og stilfuldt valg.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke880 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Effekt & spænding
Forbrug8W
Erstat64W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.