LED Skyggeløs Forbindelsesrensningslampe, IP20, 0.9m, 18W, 6500K

Aigostar Aigostar

New product

LED Skyggeløs Forbindelsesrensningslampe, IP20, 0.9m, 18W, 6500K Udvid

LED Skyggeløs Forbindelsesrensningslampe er en effektiv og energibesparende belysningsløsning med en stærk lysstyrke på 6500K. Perfekt til renseområder med IP20 beskyttelse.

Mængde: 1 stk.
Længde: 0,9 m.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC.
Ydre materiale: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 164,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Originalt design, bedste valg til erhvervsbelysningShadowless-seriens renselampe, ny originalt design, enkel modeudseende, blød lys effektivitet, fanger folks hjerte med en unik lysplet. Giver rummet en ny definition, som er det bedste værktøj til stor udstilling og hjemmebelysning.
Shadowless forbindelse, enkel modeudseendeShadowless forbindelsesfunktion, der tilbyder den bedste belysningsoplevelse. Rørendekappen uden kantning, samling kompakt, belysning uden mørke, når de er forbundet i serie.
Ensartet lysstyrke, behageligt lysHøj kvalitet LED-chips, høj lysstyrke og strømbesparelse, holdbar og stabil, lys og blød belysning, høj farvegengivelsesindeks.
PC plasthus, brandhæmmende og høj temperaturmodstand, sikker og tryg
Stikforbindelse, nem installationArmaturens to ender med stik- og stikdesign, hurtig forbindelse og nem installation. Lampen er også udstyret med hjørneforbindelseslinjer, der nemt kan forbindes i serie uden bekymring for hjørner.
Flere installationsmuligheder, mode og nem at matcheOphængning, loft og andre installationsmuligheder, der passer til forskellige lejligheder, der er bredt anvendelig til indkøbscenter/supermarked/butikker/gangvej/galleri og anden grundlæggende belysning, især til varerhylder og udstillingsvinduer.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1800 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8035.000 timer
Dimensioner
Højde35 mm.
Bredde70 mm.
Dybde880 mm.
Effekt & spænding
Forbrug18W
Erstat100W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.