LED Skyggeløs Tilslutningsrenhed Lampe adapterlys
Trekantet 4000K

Aigostar Aigostar

New product

LED Skyggeløs Tilslutningsrenhed Lampe adapterlys - Trekantet 4000K Udvid

Opgrader dit hjem med vores moderne og energieffektive LED Skyggeløs Tilslutningsrenhed Lampe adapterlys i trekantet design og en lysstyrke på 4000K. Lys op i rummet på en stilfuld og praktisk måde.

Mængde: 1 stk.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: PC&Al.

Læs mere..

  • Neutral

DKK 91,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse

LED Skyggeløs Tilslutningsrenhed Lampe adapterlys, Trekantet 4000K er en praktisk og energieffektiv lyskilde, der er designet til at erstatte traditionelle lamper med en langt højere energiforbrug. Med en effekt på blot 2W kan denne LED-pære erstatte en 22W-pære, hvilket giver dig mulighed for at reducere dit energiforbrug og spare på elregningen.

Lampen tilsluttes en almindelig 220-240V strømforsyning og har en lysstyrke på 220 lumens med en stor spredning på 120 grader. Dette sikrer en jævn og behagelig belysning med en høj lyskvalitet, der har en RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og viser farverne på en flot og præcis måde. Denne lyskvalitet er ideel til de fleste behov, hvor man ønsker en god og behagelig belysning.

Den LED-pære er designet i en neutral hvid kulør (4000K), som giver det perfekte og effektive arbejdsmiljø. Lyset er uden blå eller gule toner, hvilket betyder, at belyste emner vil fremstå helt naturlige under denne belysning.

Derudover får du også en producentgaranti på 3 år, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved købet af denne LED-pære. Med en lang levetid og lavt energiforbrug er denne LED-pære et ideelt valg til både privat og erhvervsmæssig brug.

Bemærk: Hvis du søger en energieffektiv og høj kvalitets belysningsløsning, så er LED Skyggeløs Tilslutningsrenhed Lampe adapterlys Trekantet i Neutral Hvid den perfekte løsning for dig.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørNeutral hvid
Neutral hvid kulør4000K
Lysstyrke220 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Effekt & spænding
Forbrug2W
Erstat22W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.