Bluetooth Mesh Smart LED T8 10W 0.6m 6500K
Plastik

Aigostar Aigostar

New product

Bluetooth Mesh Smart LED T8 10W 0.6m 6500K - Plastik Udvid

Smart LED T8 rør med Bluetooth Mesh teknologi giver dig enkel kontrol over belysningen. Perfekt til hurtig og nem opgradering af din belysning derhjemme.

Mængde: 1 stkForm: T8.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Primære materialer: PC.

Læs mere..

  • Kold

DKK 79,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Bluetooth Mesh Smart LED T8 10W 0.6m 6500K, Plastik

Produktbeskrivelse: Denne smarte LED T8 lysrør er designet til at erstatte traditionelle 77W lysrør og giver dig mulighed for at skabe et energieffektivt belysningssystem i dit hjem eller på din arbejdsplads. Med en effekt på 10W og en lysstyrke på 1100 lumens producerer dette LED lysrør et kraftigt og jævnt lys, der vil gøre rummet behageligt oplyst og indbydende. Den høje spredning på 180 grader sikrer en ensartet distribution af lyset, og med en høj lyskvalitet med en RA værdi på 80-85, vil farverne virke naturlige og ægte.

Tilslutning og anvendelse: Dette LED T8 lysrør tilsluttes nemt til en 220-240V strømkilde og er ideelt til brug i mange forskellige rum som f.eks. kontorer, butikker, lagerfaciliteter eller endda hjemmebelysning. Med Bluetooth mesh teknologi kan du nemt styre lyset fra din smartphone eller tablet og indstille forskellige lysstyrker og farvetemperaturer efter behov.

Garanti og specifikationer: Produktet leveres med en 3 års producentgaranti, der sikrer dig mod eventuelle produktionsfejl. Med dimensioner på 588 x Ø28 mm passer dette LED lysrør perfekt til standardarmaturer og kan nemt installeres uden behov for professionel hjælp. Den koldhvide farvetemperatur på 6500K giver et klart og skarpt lys med et blåligt skær, der kan være ideelt til specielle applikationer som malerkabiner, akvarier eller dekorativ belysning.

Konklusion: Dette Bluetooth Mesh Smart LED T8 lysrør er en praktisk og energibesparende løsning til dit belysningsbehov. Med sit moderne design, høje lyskvalitet og muligheden for fjernstyring, er det et alsidigt produkt, der passer til forskellige miljøer og situationer. Uanset om du har brug for et kraftigt arbejdslys eller en stemningsfuld belysning derhjemme, vil dette LED T8 lysrør opfylde dine behov på en effektiv og pålidelig måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Brugervejledning

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke1100 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
Dybde588 mm.
Diameter28 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat77W
Spænding220-240V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeE (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.