LED A5 A60
Stor Spredning - E27 10W - 3000K

Aigostar Aigostar

New product

LED A5 A60 med stor spredning og E27 sokkel er en effektiv og energibesparende pære med en varm hvid farvetemperatur på 3000K. Med 10W styrke er den ideel til at skabe hyggelig belysning i hjemmet.

Mængde: 1 stk.
Form: A60
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Varm

DKK 14,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Ny pakke opfylder markedets behov A5 storvinkel pære-serien, vi vil udvikle en emballagemetode, der er mere befordrende for markedssalg baseret på den oprindelige emballage, som imødekommer ændringerne i forbrugertrends og forbrugernes karakter. Kassedesign er enkelt og moderne; stort område bruger sort og matcher pærens farvetemperatur, hvilket øger genkendelsen og forbedrer produkternes udstillingseffekt. Disse ændringer gør det lettere for kunderne at vælge og købe.
Fremragende valg A5-serien af lamper bruger en høj-kvalitets lyskilde, holdbar uden bekymringer, nem at installere og bruge, hver stil har stærk omkostnings-effektivitetsfordel.
Storvinkel belysning Udsendelsesvinkel op til 280 grader, multi-vinkel stereoskopisk projektion, flere lyse områder og færre mørke områder, opfylder markedets behov, tilbyder stue- og studierum lys og rigeligt lys.
Høj-kvalitets LED-chip Langvarigt lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesindeks, skaber et komfortabelt hjemmemiljø.
Høj-effektiv varmeafledning Jo højere effekten er, desto mere varme er nødvendig. Brug af varmeafledings-aluminium og termisk ledende plastmateriale. Integreret høj-effektiv varmeafledningsdesign, opnår små pærer stor effekt og forlænger effektivt pærens levetid.
Energieffektiv Stabil spænding med høj effektivitet og ydeevne, energibesparende. Sammenlignet med traditionelle halogenlamper kan glødepærer spare op til 80% energi og spare mere end 50% energieffektive lamper; levetid op til 15.000 timer, ingen grund til at skifte pærer ofte, nem at bruge uden bekymringer.
Bredt anvendelig A5-seriens pærelampe understøtter fuldstændigt de forskellige specifikationer på markedet, kan installeres direkte i traditionelle lampeholdere, lampebokse og lamper. Uden installationsproblemer med mismatch længere. Og det kan imødekomme husholdnings-, butiks- og andre behov.
Sikker og miljøvenlig Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af CE RoHS-certificering.
Lyset
KulørVarm hvid
Varm hvid kulør3000K
Lysstyrke950 lumens
Spredning190 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde112 mm.
Diameter60 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat69W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.