LED A5 G45
E14 4W Stor Spredning - Lilla Lys

Aigostar Aigostar

13501-0

New product

LED A5 G45 - E14 4W Stor Spredning - Lilla Lys Udvid

Opgrader din belysning med vores LED A5 G45 pære i lilla lys. Denne 4W pære med stor spredning skaber en hyggelig atmosfære i dit hjem.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Lilla
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: PC
Lysfarve: Lilla lys

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Fashion color new vision Den farverige lys gør livet farverigt, rød, gul, blå, grøn, orange, lilla, 6 farvede LED atmosfærepærer, omhyggeligt designet lille form, der skaber en varm, romantisk eller mystisk visuel effekt, farverige farver tilføjer kreativitet til hjemmelivet og drømmende atmosfære af personlighed.
Wonderful lighting effect performance Ikke kun har et lyst udseende, men bruger også kvalitets LED-chips indeni, som er lyse og energibesparende, sikrer ensartet lys, naturlig lysfarve er ikke blændende, og alle pærer har en fremragende ydeevne.
Big angle lighting Storvinkelbelysning erstatter traditionelle glødelamper, og belysningsvinklen er 230 grader, hvilket er mere egnet til markedets behov og bryder gennem begrænsningerne af belysningsområdet for pærer.
High-quality PC lampshade Brug høj kvalitet PC lampeskærm, høj trykmodstand, god lys transmission, blødt lys.
High heat dissipation, long service life Plastik aluminium lampekrop for at opnå hurtig varmeoverførsel, forbedre varmeafledning og øge levetiden.
Widely use Velegnet til hjemmebelysning, hotelbelysning, korridorbelysning, scenelys, barbelysning osv. Kan installeres direkte i traditionelle lysarmaturer, lyskasser og indeni lyskasser, for at imødekomme den festlige, daglige differentierede atmosfære.
Bemærk
1、Vær venlig ikke at tabe lampen eller skubbe den.
2、Vær venlig ikke at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsåbninger.
Lyset
Spredning180 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde78 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.