LED A5 G45
E27 6W Stor Spredning 6500K

Aigostar Aigostar

New product

Denne LED-pære i størrelse A5 G45 med E27 sokkel og 6W forbrug giver en strålende belysning med en stor spredning på 6500K. Opgrader dine lamper med denne effektive og miljøvenlige løsning.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: Plastik

Læs mere..

  • Kold

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage

Ny emballage opfylder markedets behov A5 storvinkelpæreserie, vi vil udvikle en emballagemetode, der er mere befordrende for markedsføring baseret på den oprindelige emballage, som tilpasser sig ændringer i forbrugertendenser og forbrugerkarakter. Kassedesignet er enkelt og moderne; stort område bruger sort og matcher pærens farvetemperatur, hvilket øger genkendelsen og forbedrer produkteffekten. Disse ændringer gør det lettere for kunderne at vælge og købe.
Fremragende valg A5-seriens lampe bruger lyskilde af høj kvalitet, holdbar uden bekymringer, nem at installere og bruge, hver stil har stærke omkostningsydelsesfordele.
Storvinkelslys Udsendelsesvinkel op til 230 grader, multi-vinkel stereoskopisk projektion, mere lyst sted og mindre mørkt sted, opfylder markedets behov, tilbyder stue- og studierum lys og rigeligt lys.
LED-chip af høj kvalitet Langvarigt lys, stabil output, høj effektivitet og energibesparelse, mindre lysdæmpning, god farvetemperaturkonsistens, høj farvegengivelsesindeks, skab en komfortabel hjemmemiljø.
Højeffektiv varmeafledning Jo højere effekt, desto mere varme er nødvendig. Brug af varmeafledningsaluminium og termisk ledende plastmateriale. Integreret højeffektiv varmeafledningsdesign, opnår små pærer med stor effekt og forlænger effektivt pærernes levetid.
Energieffektiv Stabil spænding med høj effektivitet og ydeevne, energibesparende. Sammenlignet med traditionel halogenlampe kan glødepærer spare op til 80% energi og spare mere end 50% energi i forhold til energibesparelsespærer; levetid op til 15000 timer, behøver ikke at skifte pærer ofte, nem at bruge uden bekymringer.
Bredt anvendelig A5-seriens pærelampe understøtter fuldstændigt de forskellige specifikationer på markedet, kan installeres direkte i traditionel lampeholder, lampeboks og lampekasse. Uden mismatch problem mere ved installation. Og den kan opfylde husholdnings-, indkøbscenter- og andre behov.
Sikker og miljøvenlig Den indeholder ikke kviksølv (Hg) eller andre stoffer, der skader miljøet.
Certificeringsmyndighed Produkter autoriseret af CE RoHS certificering.
Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke510 lumens
Spredning180 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6W
Erstat42W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeA (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.