dobbelt

Aigostar Aigostar

New product

dobbelt Udvid


Antal: par
Pakkeantal: 2 stk.
Form: G45.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.
Ydre materiale: Plastik.

Læs mere..

  • Kold

DKK 36,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Produktbeskrivelse:

Dette LED A5 G45 Wide Spread E27 10W 6500K Double-Pack er den perfekte løsning, hvis du ønsker at opgradere dine lyskilder til mere energieffektive og miljøvenlige LED pærer. Med en effekt på 10W kan disse LED pærer erstatte de traditionelle 68W pærer, hvilket vil medvirke til at reducere dit energiforbrug og bidrage til en grønnere fremtid.

Disse LED pærer har en E27 stor fatning, som gør det nemt at tilslutte dem til en standard 230V strømforsyning. Med en lysstyrke på 935 lumens og en imponerende spredning på 150 grader, sikrer disse pærer en jævn og effektiv fordeling af lyset i rummet.

Høj lyskvalitet er et vigtigt aspekt ved disse LED pærer, da de har en høj RA værdi på 80-85. Dette betyder, at lyset er naturligt og ægte, og alle farver vil blive flot og korrekt fremhævet. Denne lyskvalitet er tilstrækkelig til de fleste behov og vil bidrage til at skabe en behagelig belysning i dit hjem eller kontor.

Du kan være tryg ved dit køb, da disse LED pærer leveres med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på, at de vil levere pålidelig belysning i lang tid fremover.

Denne double-pack kommer i den kold hvide variant med en farvetemperatur på 6500K. Dette giver et koldt lys med et tydeligt blåligt skær, som kan være velegnet til specielle formål som malerkabiner, akvarier eller dekorationer, hvor en mere kølig belysning ønskes.

Dimensioner:

Dimensioner på disse LED pærer er 80 x Ø45 mm, hvilket gør dem egnede til de fleste lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
KulørKold hvid
Kold hvid kulør6500K
Lysstyrke935 lumens
Spredning150 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde80 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug10W
Erstat68W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.