LED A5 G45
E14 4W Grønt Lys, Stor Spredning

Aigostar Aigostar

13499-0

New product

LED A5 G45 - E14 4W Grønt Lys, Stor Spredning Udvid

Opgrader dit hjem med vores energieffektive LED pære i grønt lys, der giver en stor spredning af lys. Giv dit rum en frisk og moderne stemning med denne innovative pære.

Mængde: 1 stk.
Form: G45
Produktfarve: Grøn
Hovedmaterialer: Plastik
Ydre materiale: PC

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.

Moderne farverig ny vision Den farverige lys gør livet farverigt, rød, gul, blå, grøn, orange, lilla, 6-farvet LED atmosfære pærer, omhyggeligt designet lille form, skaber en varm, romantisk eller mystisk visuel effekt, farverige farver tilføjer kreativitet til hjemmelivet og drømmende atmosfære af personlighed.
Fantastisk lys effekt ydelse Ikke kun har en lys udseende, men bruger også høj kvalitets LED chips indeni, som er lys og energibesparende, sikrer ensartet lys, naturlig lysfarve er ikke blændende, og alle pærer har fremragende ydeevne.
Stor vinkel belysning Stor vinkelbelysning erstatter traditionelle glødelamper, og belysningsvinklen er 230 grader, hvilket er mere egnet til markedsbehov og bryder grænserne for pærens belysningsområde.
Høj kvalitet PC lampeskærm Brug høj kvalitet PC lampeskærm, høj styrke trykmodstand, god lys transmission, blødt lys.
Høj varmeafledning, lang levetid Plastik aluminiumslampekrop for at opnå hurtig varmeoverførsel, forbedre varmeafledning og øge levetiden.
Bred anvendelse Velegnet til hjemmebelysning, hotelbelysning, korridorbelysning, scenebelysning, barbelysning osv. Kan direkte installeres i traditionelle lysarmaturer, lysskilte og indeni lysskilte, for at imødekomme den festlige, daglige differentierede atmosfære.
Bemærk
1、Undlad venligst at tabe lampen eller skubbe til den.
2、Undlad venligst at adskille lampen, foretag ikke ændringer.
3、Brug ikke låg uden ventilationsoptninger.
Lyset
KulørGrøn
Spredning180 grader
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde78 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4W
Erstat30W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.