Smart LED GU10 4.9W WB
RGB+CCT, 4-pak

Aigostar Aigostar

19631-0

New product

Smart LED GU10 4.9W WB - RGB+CCT, 4-pak Udvid

Få fuld kontrol over lyset i dit hjem med denne Smart LED GU10 4.9W WB pære i en praktisk 4-pak. Skift mellem farver og juster lysstyrken for at skabe den perfekte stemning i ethvert rum.

Antal: sæt (4 stk.)
Pakke antal: 4 stk.
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 219,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Produktbeskrivelse

Dette Smart LED GU10 4.9W WB 4-pak er den ideelle løsning til dig, der ønsker at opgradere dit lys til en mere energieffektiv og smart løsning. Med en effekt på 4.9W erstatter disse LED-pærer effektivt de traditionelle 37W pærer og sparer dig penge på din elregning.

Disse LED-pærer tilsluttes nemt til en 230V forsyning, hvilket gør dem lette at installere og bruge i de fleste hjem og virksomheder. Med en lysstyrke på 420 lumens og en spredning på 120 grader, sikrer de en jævn og behagelig belysning i rummet.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 betyder, at disse LED-pærer viser farverne naturligt og ægte. Dette gør dem velegnede til en lang række formål, fra almindelig belysning i stuen til præcisionsarbejde i køkkenet eller kontoret.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at disse LED-pærer er af høj kvalitet og holdbare. Deres dimensioner på 56 x Ø50 mm gør dem velegnede til de fleste GU10 fatninger, hvilket gør udskiftningen til LED endnu lettere.

Udover deres energieffektive egenskaber og høje lyskvalitet, har disse LED-pærer også den smarte funktion af RGB+CCT, hvilket betyder, at du kan justere både farvetemperaturen og farverne på lyset efter dine præferencer og behov.

Samlet set er disse Smart LED GU10 4.9W WB-pærer en pålidelig og alsidig løsning til belysning i hjemmet eller på arbejdspladsen. De kombinerer energieffektivitet, lysets kvalitet og smarte funktioner på en enkelt og attraktiv måde.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke420 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningGU10
Højde56 mm.
Diameter50 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.9W
Erstat37W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.