Smart LED-Filament G45 E14 4,5W CCT/Klar, Dobbelt-Pakke

Aigostar Aigostar

19607-0

New product

Smart LED-Filament G45 E14 4,5W CCT/Klar, Dobbelt-Pakke Udvid

Opgrader dit hjem med disse smarte LED-filamentpærer i en praktisk dobbeltpakke. Skab den perfekte belysning med justerbar farvetemperatur og klart lys.

Mængde: par
Pakkemængde: 2 stk.
Form: G45.
Netværkstype: WIFI-netværkskonfiguration og bluetooth-assisteret.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Smart LED-Filament G45 E14 4,5W CCT/Klar, Dobbelt-Pakke

Denne Smart LED-Filament pære er designet til at erstatte en 40W glødepære og giver samtidig en langt højere energibesparelse med en effektforbrug på kun 4,5W. Den har en E14 lille fatning, der gør den let at installere i eksisterende armaturer. Pæren tilsluttes direkte til en 230V strømkilde og er ideel til brug i hjemmet, på kontoret eller andre steder, hvor du har behov for pålidelig og energieffektiv belysning.

Lysstyrken på 470 lumens giver et klart og behageligt lys, der er ideelt til en lang række formål. Med en høj spredning på 360 grader sikrer denne pære en jævn fordeling af lyset i rummet, hvilket skaber en behagelig atmosfære.

En vigtig faktor i valget af belysning er lyskvaliteten, og denne LED-pære skuffer bestemt ikke. Med en RA værdi på 80-85 sikrer den et naturligt lys, der flot og ægte viser alle farver i deres rette nuancer. Dette gør pæren velegnet til både opgavebelysning og generel belysning, hvor farvernes nøjagtige gengivelse er vigtig.

Med en dimension på 107.5 x Ø45 mm passer denne pære til de fleste standard armaturer og giver en god spredning af lyset. Den dobbelte pakke gør det nemt at opgradere flere lamper samtidig eller have en reservepære i tilfælde af behov.

Vi tilbyder 3 års producentgaranti på denne LED-pære, så du kan være sikker på dens holdbarhed og pålidelighed. Med Smart LED-Filament G45 E14 4,5W CCT/Klar, Dobbelt-Pakke får du en energieffektiv, langtidsholdbar og højtydende belysningsløsning til dit hjem eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde107.5 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.