Smart LED Filament C35 E27 4.5W CCT/Amber
Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

19610-0

New product

Smart LED Filament C35 E27 4.5W CCT/Amber - Dobbelt Pakke Udvid

Opgrader dit hjem med disse Smart LED Filament pærer i en praktisk dobbelt pakke. Skift mellem varm hvid og amber lys for den perfekte stemning.

Mængde: par
Pakkemængde: 2 stk.
Form: C35.
Netværkstype: WIFI-netværkskonfiguration og bluetooth-assisteret.
Produktfarve: Ravfarvet.
Primære Materialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Smart LED Filament C35 E27 4.5W CCT/Amber, Dobbelt Pakke

Dette Smart LED Filament sæt består af to pærer med en effektivitet på 4.5W. Med en stor E27 fatning er de nemme at installere og erstatter effektivt en 40W glødepære. Disse LED-pærer tilsluttes en standard 230V strømkilde og er ideelle til brug i stuer, spisestuer, soveværelser og andre rum, der kræver en behagelig belysning.

Lysstyrken på disse LED-pærer er imponerende 470 lumens, og med en spredningsvinkel på 360 grader sørger de for en jævn og ensartet belysning i hele rummet. Den høje kvalitet af lyset, målt med en RA værdi på 80-85, garanterer en naturlig og ægte farvegengivelse, så alle farver vises flot og præcist. Uanset om du læser, arbejder eller slapper af, vil disse smarte LED-pærer opfylde langt de flestes belysningsbehov.

Med en dimension på 92 x Ø35 mm passer disse LED-pærer nemt ind i eksisterende lamper eller armaturer. De er designet til at fremstå stilfulde og moderne samtidig med at de leverer optimal belysning.

Derudover kommer disse LED-pærer med en 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på deres pålidelighed og langvarige ydeevne. Den lange levetid på LED-teknologien gør dem både økonomiske og miljøvenlige valg til din belysningsløsning.

Uanset om du ønsker en varm glød (CCT) eller en mere dæmpet atmosfære (Amber), tilbyder denne dobbeltpakke af smarte LED Filament C35 pærer den fleksibilitet, du har brug for til at skabe den perfekte stemning i dit hjem eller på din arbejdsplads.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde92 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.