Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Amber
4 stk

Aigostar Aigostar

19614-0

New product

Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Amber - 4 stk Udvid

"Skab stemning i dit hjem med disse smarte LED pærer, der kan skifte mellem varmt hvidt lys og varmt gul lys. Perfekte til smart home belysning – få hele 4 stk. i én pakke!"

Mængde: sæt(4stk)
Pakke mængde: 4stk.
Form: G45.
Netværkstype: WIFI netværkskonfiguration og bluetooth assisteret.
Produkt farve: Rav.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

DKK 280,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Amber, 4 stk

Dette smarte LED filament sæt består af fire pærer med E27 stor fatning, der hver især erstatter en 40W glødepære. Med en effekt på kun 4.5W er disse LED-pærer ikke blot energieffektive, men også miljøvenlige valg til dit hjem.

Lysstyrken på 470 lumens og en imponerende spredning på 360 grader sikrer en jævn fordeling af lyset i rummet. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller soveværelset, vil disse LED-pærer give dig et behageligt og ensartet lys.

Med en RA værdi på 80-85 er lyskvaliteten af disse pærer virkelig imponerende. Farverne vises ægte og levende, hvilket gør dem ideelle til at skabe en hyggelig atmosfære i hjemmet. Du vil opleve en naturlig belysning, der gør det behageligt at opholde sig i rummet.

Med et CCT/Amber lysfarve giver disse LED-pærer dig mulighed for at skifte mellem forskellige lysfarver alt efter dit behov og stemning. Om du ønsker en varm og hyggelig glød eller en klar og naturlig belysning, kan du nemt tilpasse pærernes lysfarve.

Disse LED-pærer er lette at installere med deres E27 fatning, der passer til de fleste standard lampeudtag. De tilsluttes simpelthen til en 230V strømforsyning, og du er klar til at nyde det behagelige lys, de giver.

Med en producentgaranti på 3 år kan du have ro i sindet når du investerer i disse LED-pærer. De er designet til at holde i mange timer og give dig pålidelig belysning i lang tid.

Dimensionerne på disse LED-pærer er 81.5 x Ø45 mm, hvilket gør dem velegnede til de fleste lamper og armaturer. Uanset om du vil bruge dem i loftslamper, væglamper eller pendler, vil disse LED-pærer passe perfekt til dine behov.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde81.5 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.