Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Klar

Aigostar Aigostar

19597-0

New product

Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Klar Udvid

Oplev den moderne teknologi og klassisk design med vores Smart LED Filament G45 pære. Justerbar farvetemperatur og krystalklar belysning til dit smarte hjem.

Mængde: 1 stk
Form: G45.
Netværkstype: WIFI-netværkskonfiguration og Bluetooth-assisteret.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Video præsentation:

Læs mere..

DKK 68,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Produktbeskrivelse:

Den Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Klar er en smart og energieffektiv LED-pære, der er designet til at erstatte traditionelle 40W glødepærer. Med en wattstyrke på blot 4.5W er denne LED-pære meget energibesparende og miljøvenlig. Den store E27 fatning gør det nemt at installere pæren i eksisterende lamper eller armaturer.

Lysstyrken er på imponerende 470 lumens, hvilket sikrer et klart og kraftfuldt lys. Med en spredning på 360 grader opnås en jævn fordeling af lys i rummet, hvilket gør pæren ideel til generel belysning i både private hjem og kommercielle miljøer.

Den høje lyskvalitet med en RA-værdi på 80-85 sikrer, at pæren viser farverne på en naturlig og ægte måde. Dette er vigtigt, da en god lyskvalitet bidrager til en behagelig og funktionel belysning i ethvert rum. Med denne LED-pære vil dine omgivelser fremstå lysere, mere levende og behagelige at opholde sig i.

Pæren kræver en standard 230V forsyning, hvilket gør den nem at integrere i eksisterende installationer. Den har desuden en forventet levetid på op til 15.000 timer, hvilket giver dig langvarig og pålidelig belysning uden behov for hyppige udskiftninger.

Med 3 års producentgaranti kan du være sikker på en pålidelig og holdbar belysningsløsning. Pærens kompakte dimensioner på 81.5 x Ø45 mm gør den velegnet til en bred vifte af lamper og armaturer, hvor pladsen måske er begrænset.

Samlet set er den Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Klar en pålidelig, energibesparende og højtydende LED-pære, der passer perfekt til både private og erhvervsmæssige belysningsbehov. Med denne pære får du en kombination af moderne LED-teknologi, høj lyskvalitet og lang levetid til en overkommelig pris.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde81.5 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.