Smart LED Filament C35 E27 4.5W CCT Klar
4stk

Aigostar Aigostar

19617-0

New product

Smart LED Filament C35 E27 4.5W CCT Klar - 4stk Udvid

Skab en hyggelig stemning derhjemme med disse Smart LED Filament pærer. Skift mellem forskellige lysfarver med et enkelt tryk på din smartphone.

Mængde: sæt(4stk)
Pakke mængde: 4 stk.
Form: C35.
Netværkstype: WIFI netværkskonfiguration og bluetooth assisteret.
Produktfarve: Klar.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

DKK 266,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Smart LED Filament C35 E27 4.5W CCT Klar, 4stk

Dette smarte LED filament sæt består af 4 pærer med en effektivitet på 4.5W, der svarer til en traditionel 40W pære. Med en E27 stor fatning er det nemt at udskifte dine eksisterende pærer og opgradere til energibesparende LED-teknologi.

Lysstyrken på 470 lumens og en spredning på 360 grader gør disse pærer ideelle til at skabe en jævn og behagelig belysning i rummet. Uanset om det er i stuen, køkkenet eller på kontoret, vil disse LED filament pærer sikre en ensartet fordeling af lyset uden blænding eller skygger.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 garanterer, at farverne vises klart og naturligt. Dette gør pærerne velegnede til alle former for opgaver, lige fra afslapning i sofaen til læsning ved skrivebordet. Med disse LED filament pærer kan du være sikker på at skabe den rette stemning i rummet.

Med 3 års producentgaranti kan du føle dig tryg ved dit køb og vide, at disse pærer er designet til at holde i lang tid. Der er altså tale om en pålidelig og holdbar løsning til dine belysningsbehov.

Med dimensioner på 92 x Ø35 mm passer disse LED filament pærer perfekt til standard lampefatninger, så du ikke behøver at bekymre dig om kompatibilitet. Det er en nem og enkel måde at opgradere til energibesparende belysning.

Tag et skridt mod en mere energieffektiv og miljøbevidst belysning med disse smarte LED filament pærer. Med deres høje kvalitet, holdbarhed og effektivitet er de et ideelt valg til enhver bolig eller kontor.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde92 mm.
Diameter35 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.