Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Amber
Dobbelt Pakke

Aigostar Aigostar

19606-0

New product

Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Amber - Dobbelt Pakke Udvid

Opgrader dit hjem med disse smarte LED filamentpærer i dobbeltpakke. Skift let mellem forskellige farvetemperaturer og skab den perfekte stemning i dit rum.

Mængde: par
Pakke mængde: 2 stk.
Form: G45.
Netværkstype: WIFI-netværkskonfiguration og bluetooth-assisteret.
Produktfarve: Rav.
Hovedmaterialer: Glas.
Ydre materiale: Glas.

Læs mere..

DKK 149,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Amber, Dobbelt Pakke

Denne Smart LED Filament pære er designet til at skabe en behagelig og æstetisk belysning i dit hjem eller kontor. Med en effekt på 4.5W, svarer denne LED pære til en traditionel 40W pære, hvilket gør den både energibesparende og miljøvenlig.

LED pæren har en standard E27 fatning, hvilket gør den nem at installere i de fleste lamper og armaturer. Den er designet til at tilsluttes en 230V strømkilde, så du nemt kan integrere den i dit eksisterende lys setup.

Med en lysstyrke på 470 lumens og en høj spredning på 360 grader, sikrer denne LED pære en jævn og ensartet fordeling af lyset i rummet. Du kan derfor nyde et behageligt og klart lys, der skaber en hyggelig atmosfære.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer, at farverne gengives naturligt og ægte. Dette betyder, at rummet vil blive oplyst på en behagelig og tiltalende måde, uden at farverne bliver forvrængede eller unaturlige.

Med en 3 års producentgaranti kan du være sikker på, at denne LED pære er af høj kvalitet og holdbarhed. Dimensionerne på pæren er 81.5 x Ø45 mm, hvilket gør den velegnet til forskellige lamper og armaturer.

Denne Smart LED Filament G45 E27 4.5W CCT/Amber pære er en ideel løsning til dig, der ønsker en energibesparende og kvalitetsbevidst belysning i dit hjem eller kontor. Med denne dobbeltpakke får du endda ekstra værdi for pengene og kan nyde godt af en stilfuld og effektiv belysning i flere rum.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning

Lyset
Varm hvid kulør2700-6500K
Lysstyrke470 lumens
Spredning360 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8015.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde81.5 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug4.5W
Erstat40W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.