Bluetooth Mesh Smart LED-Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT

Aigostar Aigostar

19714-0

New product

Bluetooth Mesh Smart LED-Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT Udvid

Opgrader dit hjem med vores Bluetooth Mesh Smart LED-Pære G45 E27 6.5W, der giver dig mulighed for at skifte farve og justere lysstyrken med en app på din telefon. Gør dit hjem mere intelligent og stemningsfuldt med denne smarte LED-pære.

Mængde: 1 stk
Form: G45.
Netværkstype: Bluetooth+mesh.
Produktfarve: Hvid.
Primære materialer: Plast.
Ydre materiale: PA&PC.

Læs mere..

DKK 53,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

På lager.


Bluetooth Mesh Smart LED-Pære G45 E27 6.5W RGB+CCT

Denne smart LED-pære er en energivenlig og alsidig løsning til dit hjem eller kontor. Med en effekt på 6.5W kan den erstatte en traditionel 45W pære, hvilket både reducerer energiforbruget og sparer dig penge på strømregningen. Pæren er nem at installere og tilsluttes direkte til en 230V strømkilde via en E27 stor fatning.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en spredning på 200 grader, sikrer denne LED-pære en jævn og behagelig belysning i rummet. Den høje kvalitet af lyset med en RA værdi på 80-85 gør det muligt at fremvise alle farver på en naturlig og ægte måde. Dette gør pæren ideel til både generel belysning og til at skabe stemning med forskellige farver og lysindstillinger.

Med Bluetooth Mesh teknologi kan du nemt styre og tilpasse belysningen via din smartphone eller tablet. Du kan justere lysstyrke, farvetemperatur (RGB+CCT) og endda oprette tidsplaner eller automatisere belysningen, alt sammen via en praktisk app. Denne pære giver dig mulighed for at skabe den perfekte atmosfære i dit hjem med lethed.

Denne smart LED-pære kommer med 3 års producentgaranti, så du kan være sikker på kvaliteten og holdbarheden af produktet. Med dimensioner på 89 x Ø45 mm passer den perfekt til de fleste lamper og armaturer.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning200 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE27
Højde89 mm.
Diameter45 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.