Smart LED Pære WB C37, E14, 6.5W, RGB+CCT

Aigostar Aigostar

19589-0

New product

Oplev den smarte LED pære WB C37, E14, 6.5W med RGB+CCT, der giver dig mulighed for at skabe den rette stemning med lys i alle regnbuens farver. Let at installere og styre via app på din smartphone.

Mængde: 1 stk
Form: C37.
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 60,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 4-6 dage


Beskrivelse

Den Smarte LED Pære WB C37 er en effektiv og energibesparende LED-pære, som er ideel til brug i hjemmet eller på arbejdspladsen. Med en effekt på 6.5W erstatter denne LED-pære en traditionel pære på hele 45W, hvilket resulterer i en markant reduktion af energiforbruget og lavere el-regninger.

LED-pæren har en E14 lille fatning, som gør den nem at installere i diverse lamper eller armaturer. Den tilsluttes direkte til 230V forsyning, hvilket gør den praktisk og let at anvende.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en spredning på hele 250 grader, sikrer LED-pæren en jævn fordeling af lyset i rummet. Dette skaber en behagelig atmosfære og optimal belysning til diverse formål.

Den høje lyskvalitet med en RA værdi på 80-85 sikrer et naturligt lys, der fremhæver alle farver på en ægte og flot måde. Dette gør LED-pæren velegnet til de flestes behov, og sikrer en behagelig belysning i hverdagen.

LED-pæren kommer med en 3 års producentgaranti, som giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved købet. Dette er med til at sikre kvaliteten og holdbarheden af produktet.

Med dimensioner på 107 x Ø37 mm, passer LED-pæren perfekt til de fleste typer lamper og armaturer, og kan let integreres i din eksisterende belysning.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.

Dokumenter og certificater:
- Brugervejledning
- Datasheet

Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning250 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde107 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.
Dokumentation
BrugervejledningSe dokumentet
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.