Smart LED Pære WB C37 E14 6,5W RGB+CCT
6 stk

Aigostar Aigostar

19628-0

New product

Skab stemning i dit hjem med disse Smart LED pærer i 6-pak. Skift farver og juster lysstyrken med en app på din smartphone.

Mængde: sæt
Pakke mængde: 6 stk.
Form: C37.
Netværkstype: WIFI + Bluetooth.
Produktfarve: Hvid.
Hovedmaterialer: Plastik.

Læs mere..

DKK 317,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Smart LED Pære WB C37 E14 6,5W RGB+CCT, 6 stk

Denne Smart LED Pære er det perfekte valg, hvis du ønsker en energibesparende og fleksibel lyskilde til dit hjem. Med en effekt på 6.5W erstatter denne pære en traditionel 45W pære, hvilket giver dig en betydelig besparelse på din elregning. Denne LED pære tilsluttes nemt til en standard 230V lysforsyning med en E14 lille fatning.

Med en lysstyrke på 555 lumens og en imponerende spredning på 250 grader, sikrer denne pære en jævn fordeling af lys i rummet. Dette giver dig en behagelig belysning, der oplyser hele rummet uden blænding eller mørke pletter. Lyskvaliteten er ligeledes i top med en RA værdi på 80-85, hvilket sikrer et naturligt lys, der viser alle farver ægte og flot.

Denne Smart LED Pære er perfekt til brug i stuen, køkkenet eller soveværelset, hvor en god belysning er essentiel for trivsel og komfort. Du kan nemt justere lyset til din præference, da denne pære kommer med RGB+CCT teknologi, der giver dig mulighed for at skifte mellem forskellige farver og farvetemperaturer.

Med en producentgaranti på 3 år, kan du være sikker på kvaliteten og holdbarheden af denne Smart LED Pære. Dens dimensioner på 107 x Ø37 mm gør den nem at anvende i diverse lamper og armaturer.

Investér i denne Smart LED Pære og opgrader din belysning til en mere energieffektiv og avanceret løsning. Nyd den gode lyskvalitet, fleksibilitet og holdbarhed, denne pære bringer til dit hjem.

Skal den bruges med sensor?: læs mere her.
Lyset
KulørRGB + CCT (Varm til Kold Hvid)
Lysstyrke555 lumens
Spredning250 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8025.000 timer
Dimensioner
FatningE14
Højde107 mm.
Diameter37 mm.
Effekt & spænding
Forbrug6.5W
Erstat45W
Spænding230V
SpændingsintervalAC: 220-240V, 50/60Hz
EnergimærkeF (A-G)
Sensor kompatibelNej - Læs mere om sensor/tidsur og LED her.

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.