WB Smart LED RGB Strip Lys 2x7,5M med 28-Knaps Fjernbetjening & 3-Knaps Kontrolboks, 48W

Aigostar Aigostar

New product

WB Smart LED RGB Strip Lys 2x7,5M med 28-Knaps Fjernbetjening & 3-Knaps Kontrolboks, 48W Udvid

Skab stemning og atmosfære i dit hjem med vores WB Smart LED RGB Strip Lys! Kontroller lyset med lethed med den medfølgende fjernbetjening og skab den perfekte belysning med 16 millioner farvemuligheder.

Mængde: sæt(2 stk)
Længde: 2*7.5m.
Kabellængde: 1500mm.
Batteritype: Li-Mn knapcelle (ikke-genopladelig).
Hovedmaterialer: PVC & kobber (Cuprum).
Ydre materiale: PC.

Video præsentation:

Læs mere..

  • RGB

DKK 433,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage


Detaljeret beskrivelse af WB Smart LED RGB Strip Lys 2x7,5M

Dette smarte LED RGB strip lys er perfekt til at skabe stemningsfuldt lys i hjemmet, på kontoret eller andre steder, hvor du ønsker at skabe en hyggelig atmosfære. Med en maksimal effekt på 48W og tilslutning til en 12V strømforsyning, er dette LED strip lys både energieffektivt og nemt at installere.

Den høje spredning på 120 grader sikrer en jævn fordeling af lyset, hvilket giver et blødt og behageligt lys i rummet. Perfekt til brug som baggrundsbelysning bag TV'et, under køkkenskabe eller i stuen for at skabe en hyggelig stemning.

Med en længde på 2x7,5 meter har du rig mulighed for at tilpasse længden på LED strip lyset efter dine behov. Den medfølgende 28-knaps fjernbetjening og 3-knaps kontrolboks gør det nemt at skifte farver, justere lysstyrken og skabe forskellige lyseffekter.

Dette LED strip lys er dækket af en 3 års producentgaranti, hvilket giver dig ekstra tryghed og sikkerhed ved dit køb. LED strip lyset har dimensionerne 10 x 7500 mm, hvilket gør det nemt at montere og tilpasse til dine ønskede installationer.

Skab en hyggelig atmosfære, skift farver efter humør og nyd det bløde og behagelige lys fra dette smarte LED RGB strip lys. Perfekt til indretning af din bolig, festlig belysning eller bare for at skabe en afslappende stemning derhjemme.


Dokumenter og certificater:
- Datasheet

Lyset
Kulør RGB
Spredning 120 grader
Forventet levetid L80 20.000 timer
Dimensioner
Bredde 10 mm.
Dybde 7500 mm.
Effekt & spænding
Forbrug MAX 48W
Spænding 12V
Spændingsinterval DC: 12V
Dokumentation
Datasheet Se dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.