TV-Kabel, 3 meter

Aigostar Aigostar

14988-0

New product

TV-Kabel, 3 meter Udvid

Dette 3 meter lange TV-kabel giver dig pålidelig forbindelse til dit TV og sørger for skarpe billeder og god lydkvalitet. Perfekt til at forbinde din TV-skærm med antenneudtaget.

Mængde: 1 stk
Kabellængde: 3m.
Produktfunktion: Videosignaltransmission.
Produktfarve: Hvid.
Primære Materialer: PVC&CCS&kobber.

Læs mere..

DKK 13,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

【HD Transmission】Udstyret med professionelle stik, der kan reducere signal lækage og forhindre fugtindtrængning for maksimal signalpålidelighed og ydeevne.
【Miljøvenlig PVC-mantel】Denne kabel består af en PVC-mantel, der effektivt beskytter menneskers sundhed og er holdbar samt modstandsdygtig over for træk.
【Premium kvalitet】Dette kabel er meget fleksibelt, modstandsdygtigt over for vejrforhold og let at installere.
【Sikkerhed】Lave kerneledningersats, tyk-ensartet, der effektivt forhindrer elektricitetslækage og sikrer elektrisk sikkerhed.
【Multi-applikation】Koaksialkablet kan forbinde og forlænge signalet fra enhver fjernsyn, satellitmodtager og bredbåndsmodemer, digitale TV-antenner og så videre.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.