Audio-Video Kabel 3xRCA
3xRCA

Aigostar Aigostar

15039-0

New product

Audio-Video Kabel 3xRCA - 3xRCA Udvid

"Høj kvalitets Audio-Video kabel til problemfri forbindelse mellem enheder med RCA-stik. Optimer lyd- og billedkvaliteten med dette 3xRCA til 3xRCA kabel."

Mængde: 1 stk.
Produktbeskrivelse: 3 RCA STIK TIL 3RCA STIK.
Trådlængde: 1,5 m.
Tråd: OD2,6*7,8 mm.
Produktfunktion: Audio/video tilslutningskabel.
Audio/Video Produktbeskrivelse: 3 RCA STIK TIL 3RCA STIK.
Produktfarve: Sort.
Hovedmaterialer: PVC&CCS.

Læs mere..

DKK 19,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 7-9 dage

Tabsløst lydkvalitet, bevar det ægte Klar lyd, ingen støj, ingen elektricitet lyd, præcis gendannelse af lyddetaljer.
Bred anvendelse Kompatibel med forskellige lydudstyr, hovedsageligt brugt til TV, mobiltelefon, computer, DVD, radio osv. forbinde med forstærker, lyd, lydkonsol, hvor lydsignals transmission er mere glat.
Fleksibel og holdbar ledning Brug af højkvalitets PVC-materiale, blødt og stærkt, trækresistent uden brud, bøjning af ledning påvirker ikke lydsignaltransmission, brug uden bekymringer.
Højkvalitets stik, holdbart Følsom stikledning, langvarig brug med stabilitet og uden deformation, ikke let oxidation, forbedrer transmissionshastigheden.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.