Højrevinklet TV-Kabel 15m
90°

Aigostar Aigostar

15647-0

New product

Højrevinklet TV-Kabel 15m - 90° Udvid

Hos os finder du det praktiske højrevinklede TV-kabel på 15 meter med en vinkel på 90 grader. Perfekt til nem og fleksibel tilslutning til dit TV og andre elektroniske enheder.

Mængde: 1 stk.
Ledningslængde: 15m
Produktfunktion: Transmission af videosignal
Produktfarve: Hvid
Hovedmaterialer: PVC&CCS&kobber

Læs mere..

DKK 49,00

inkl. moms

Køb for DKK 500,00 mere og få Fri Fragt!

Sendes inden for 1-2 dage

Høj definition transmission, langvarig stabilitet Følger høje produktionsdesignkvaliteter, inspicerer lag for lag med streng kvalitetskontrol, overholder europæisk standard, virkelig sikker og pålidelig.
Retvinklet design Retvinklet design, undgår at stikket går i stykker, forhindrer kabel i at blive bøjet og beskadiget, og undgår problemer med kabelføring i små rum.
Lav excentricitet Det er godt lavet for at sikre, at TV-kablet har lav excentricitet og er af ensartet tykkelse, hvilket effektivt forhindrer strømgennembrud og lækage og sikrer sikker brug af elektricitet.
Aluminiumsfolie skjoldpakke Modstår effektivt ekstern elektromagnetisk interferens, reducerer transmissions tab, sikrer bedre signaloverførsel, forbedrer signalets kvalitet, gør billedet uden snefnug, ingen flimmer. TV-billedet er mere klart.
God kvalitet PVC kappe Det er stærkt, aldringsbestandigt, anti-interferens, tykt, trækstærkt og slidbestandigt.
Dokumentation
DatasheetSe dokumentet

Med en international tilstedeværelse, især i Europa og Amerika, tilbyder Aigostar intelligente løsninger inden for belysning, elektronik og husholdningsprodukter.

De er kendt for deres voksende portefølje af patenterede teknologier og fokus på forskning og udvikling, hvilket understreger deres status som en førende aktør i branchen for smarte husholdningsvarer.

Aigostar.dk er den officielle distributør af Aigostar produkter i norden.